Over ons

Een glimlach op het gezicht van een zieke vrouw is onbetaalbaar

Ik vergeet nooit meer de glimlach van een vrouw met kanker die mij omhelsde na een gezichtsbehandeling en zei: “het is lang geleden dat ik zo intens heb genoten, ik voel mij weer vrouw”

Die intense glimlach is onbetaalbaar.

Dat is één van de redenen dat deze Stichting is opgezet. Een andere reden is de strijd om erkenning en de noodzaak van een verwendag en verwenzorg voor vrouwen met kanker en anderen levensbedriegende ziekten. Samen met een geweldige groep van vrijwilligsters organiseer ik sedert 2006 zo’n dag. Alle jaren waren zo hartverwarmend en succesvol dat de oprichting van Yellow Roses Foundation niet kon uitblijven om deze verwendag te kunnen blijven organiseren. "De glimlach van onze gasten is onze beloning"

 Stichting Yellow Roses Foundation.

 Sandra Wijkhuisen, oprichter en voorzitter

Doelstelling

Voor vrouwen, uit de gemeenten: Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal, Zundert, Halderberge, Steenbergen en Rucphen, met kanker en andere levensbedreigende ziekte, jaarlijks een Beauty verwen- en ontspanningsdag te organiseren.

De Stichting Yellow Roses Foundation werkt zelfstandig als Stichting.

De Stichting heeft dankzij de inzet van vele vrijwilligsters waar onder Sandra Wijkhuisen, de eigenaresse van Gezondheidspraktijk en Beautysalon Beautopia®, www.beautopia.nl sedert 2006 ervaring in het organiseren van zulke verwen- en ontspanningsdagen.

De Beauty verwendag zal, mits er genoeg sponsoring is, elk jaar gehouden worden op of rond 31 mei. Voor deze datum is gekozen omdat deze datum de overlijdensdatum is van de schoonmoeder van de oprichter van de Stichting Yellow Roses Foundation. In 2004 is zij overleden aan alvleesklier kanker en haar lievelingsbloemen waren gele rozen.

De wens voor de toekomst is om een eigen plekje te creeren voor onze doelgroep en deze mogelijk uitbreiden. Dat plekje willen we graag realiseren op de Sprundelsebaan 323 te Etten-Leur. Deze locatie bevindt zich in het buiten-natuur-gebied van Etten-Leur. Een plek waar ontspanning, rust en persoonlijke aandacht gegeven kan worden, maar ook een plek voor een kopje thee/koffie, lotgenotencontact, lezingen, workshops en waar men kan genieten van de tuin in deze natuurlijke omgeving.

Zoals elke Stichting is ook Yellow Roses Foundation afhankelijk van giften en schenkingen. Uw bijdrage – groot of klein- is zeer welkom op Rabobank IBAN rekening nummer NL 79 RABO 01573.74.246 t.n.v. Yellow Roses Foundation te Etten-Leur.

Alvast enorm bedankt voor uw gulle gift.

Comité van Aanbeveling

Het Comité van Aanbeveling van de Yellow Roses Foundation bestaat uit integere, prominente en betrokken personen. Zij dragen onze Stichting een warm hart toe en staan achter de doelstelling en activiteiten van onze Stichting. Zij zijn onze "ambassadeurs"

Miranda de Vries

Miranda de Vries

Burgemeester van Etten-Leur

Sandra Wijkhuisen

Sandra Wijkhuisen

Voorzitter & oprichter Stg. Yellow Roses Foundation. Eigenaar Beautopia

Jobke Vonk-Vedder

Jobke Vonk-Vedder

Burgemeester van Halderberge

Ron Dujardin

Ron Dujardin

Fractievoorzitter D66 Etten-Leur

Marjel Sterrenberg

Marjel Sterrenberg

Juridisch adviseur

Miranda Walvoort

Miranda Walvoort

Oncologie Fysiotherapeut en oedeemtherapeut

Sonja Van den Berge

Sonja Van den Berge

Netwerkdocent Kellebeek College Via

Gilbert Sweep

Gilbert Sweep

Mede-eigenaar van Wijn- en Aspergeboerderij De Santspuy

Heleen van Rijnbach

Heleen van Rijnbach

Was Burgemeester van Etten-Leur tot 1-12-2017

Ron Rosbak > IN MEMORIAM 25-3-2018

Ron Rosbak > IN MEMORIAM 25-3-2018

Gemeenteraadslid Etten Leur

Yellow Roses in de media

Onze vrijwilligers

Vrijwilligers nemen bij Yellow Roses Foundation een belangrijke plaats in. Door onze vele vrijwilligers kunnen wij onze gasten en naasten veel extra aandacht geven. Dat wordt enorm gewaardeerd.

Vrijwilligers 2017

Vrijwilligers 2017

Vrijwilligers 2016

Vrijwilligers 2016

Vrijwilligers 2015

Vrijwilligers 2015

Vrijwilligers 2014

Vrijwilligers 2014

Vrijwilligers 2013

Vrijwilligers 2013

Vrijwilligers 2012

Vrijwilligers 2012

Vrijwilligers 2011

Vrijwilligers 2011

Vrijwilligers 2010

Vrijwilligers 2010