Ron Dujardin, Oud-wethouder in de periode 2014-2018. Oud raadslid voor D66 Etten-Leur in de perioden 1996-2014 en 2018-2022.

Sinds 1 april 2022 met (pre) pensioen. In Etten-Leur nog actief binnen de fractie D66 Etten-Leur en als voorzitter van de handbalvereniging Internos.

Al geruime tijd ken ik de Yellow Rosses Foundation en ik draag de stichting een warm hart toe. Mede uit eigen ervaring weet ik dat mensen en in dit geval vrouwen met een ernstige en bedreigende ziekte zoals kanker een moment van rust en ontspanning hard kunnen gebruiken. Ik waardeer daarom de inzet van de Foundation om deze mensen een fijne dag aan te kunnen bieden en daarmee ook vaak het thuisfront ontlast. De wijze waarop men dit al jaren doet verdient elke waardering.
De Foundation draait vooral op vrijwilligers en als voorzitter van een sportvereniging weet ik hoe blij je moet zijn met elke vrijwilliger die zich inzet. Zo ook bij de Yellow Roses Foundation. Mijn grote waardering gaat dan ook naar hun uit. Ik weet ook dat elke steun vanuit de gemeenschap en het bedrijfsleven van onschatbare waarde is om de zaak draaiende te houden, Ik beveel wat dat betreft deze organisatie graag aan.

U kunt niets kopiëren van deze pagina!