Wie ben ik? Ik ben Marjel Sterrenberg. Realistische idealist, familiemens, Bourgondiër, no nonsens type, jurist en gevoelsmens in een zakelijke wereld. Na jaren werkzaam geweest te zijn in de advocatuur, ben ik nu actief als jurist in het onderwijs en de zorg. De waarden in de zorg en onderwijs (passie en aandacht voor de mensen) zie ik bij Sandra en haar stichting terug.

De Stichting Yellow Roses Foundation is een intens hartelijk en warm initiatief van Sandra Wijkhuisen om terminaal zieke vrouwen te verwennen met aandacht en liefde door middel van een beauty-verwendag.

Vanaf het moment dat ik Sandra leerde kennen heeft haar Stichting mijn hart gestolen. Ik geloof in (regionale) samenwerking en verbinding tussen mensen. Op het moment dat Sandra juridisch advies nodig had, kon ik er op mijn vakgebied voor haar zijn. Het is een eer om huisjurist van de Stichting Yellow Roses Foundation te zijn.

U kunt niets kopiëren van deze pagina!