De Stichting Yellow Roses Foundation is een fantastische organisatie. Het prachtige en liefdevolle werk dat de mensen van deze stichting samen met al hun vrijwilligers verrichten door het organiseren van de jaarlijkse verwendag voor vrouwen met kanker, geven mij een diep gevoel van respect. Zij zetten zich ieder jaar weer in voor dit goed doel en daarmee tonen zij op een mooie manier hun liefde en hun bezorgdheid om het lot van anderen.

Het is hartverwarmend om te zien dat vrouwen die vanwege hun ziekte een bijzonder zware periode doormaken, tijdens de verwendag de kans krijgen om toch even helemaal ontspannen en gelukkig te kunnen zijn.

Ik beveel daarom deze Stichting Yellow Roses Foundation graag bij iedereen van harte aan om op welke manier dan ook te ondersteunen.

Heleen van Rijnbach

U kunt niets kopiëren van deze pagina!