Op deze dag hadden wij een dagje uit naar DE BIERKREEK Biologische Rozenkwekerij te IJzendijke georganiseerd. www.bierkreek.nl.

GESLAAGD UITJE

Mede dankzij de inzet van sponsors (Rabobank > Hart op de juiste plek) en vrijwilligsters kon onze Foundation “op stap” met een groep vrouwen. Deze dames, die een levensbedreigende ziekte hebben (w.o. kanker) verdienden een extra uitje, naar de Biologische Rozenkwekerij De Bierkreek, op zaterdag 30 juli.

De bus van Taxi Goverde met een goedlachse chauffeur, heeft de groep veilig naar IJzendijke in Zeeland gebracht. Daar stond de koffie/thee en iets lekkers al klaar. Geertje van de biologische Rozenkwekerij De Bierkreek heeft boeiend verteld over de groei, bloei en verzorging van de prachtige rozen. Tegen inlevering van de eerder ontvangen waardebon mochten alle dames een rozenstruik of klimroos uitzoeken. De dames waren enorm verrast aangezien ze dachten dat ze één enkele roos mochten kiezen, maar De Bierkreek heeft de dames echt een struik of klimmer gegund. Na de juiste keuze gemaakt te hebben konden de dames genieten van heerlijke vers belegde broodjes en drinken, dankzij Albert Heijn Jan Pollemans. Met volle buikjes, een blij ontspannen gezicht, veel rozeninformatie en een geurende bus werden de dames weer veilig teruggebracht naar Etten-Leur. Stichting Yellow Roses Foundation kan weer terug kijken op een geslaagde dag.

U kunt niets kopiëren van deze pagina!