Deze dag had als thema “kunstzinnige biologische relaxdag” en is georganiseerd voor vrouwen uit Etten-Leur en aangrenzende gemeente die een levensbedreigende ziekte hebben.

Vrijwilligers op deze dag waren; vlnr boven: Sandra Wijkhuisen, Tilly Smulders, Caroline van Deursen, Marian Tollenaar, Monique Verboom, Rineke van den Berg, Ilse Lukken.
vlnr onder: Lian de Weert, Rafke Albada Jelgersma, Lian Baremans, Hanneke Messelink. Niet op de foto, wel aanwezig: Henny Nooijens

Wat een geweldige dag was het! Een prachtige locatie, mooi weer en blije gezichten.

De dag bestond uit kunstzinnige workshops zoals:

  • mandala tekenen
  • encaustic art
  • “ik hou van mij”
  • ontspannende massage van de onderbeen en voet
  • yoga/ontspanningssessie
  • Guo Lin Qigong sessie

Gedurende de gehele dag werden tijdens de pauzes biologische lekkernijen geserveerd, zoals eigen teelt biologische komkommers van de biologische boederij de Heulhoeve te Hoeven, IJsgebakjes van de IJsboerderij Heidehoeve te Etten-Leur en biologische zoete en hartige hapjes van Lisette Kreischer.

Onze Stichting was zeer verheugd dat pianist Vincent Boot in de middag aanwezig was om de pauzes musicaal sfeer te geven op de aanwezige vleugel. En dat werd door vele zeer gewaardeerd.

Alle dames die na deze heerlijke verwennerijen naar huis toe gingen, ontvangen een Goody bag, die mede dankzij de gulheid van diversen bedrijven gevuld konden worden.

Dankzij het winnen van “Hart op de juiste Plek” van de Rabobank en alle anderen sponsors, konden wij deze dag laten plaatsvinden in een prachtige omgeving “de Boshoeve” te Rijsbergen. We kunnen

Wanneer u op ons heeft gestemd: Bedankt, namens alle vrouwen met een levensbedreigende ziekte.

U kunt niets kopiëren van deze pagina!