Op zaterdag 26 mei 2018 organiseren wij voor het 13e jaar onze unieke Beauty verwendag. Een dag genieten, jezelf zijn, vrouw zijn. Deze dag staat geheel in het teken van ontspannen, beauty, jezelf in de watten laten leggen, lunch en lotgenoten contact. Een dag die wij speciaal voor jou als vrouw organiseren en waarbij je intens mag genieten. 

Aanmelden kan vanaf maandag 19 februari. Stuur je gegevens naar contact@nullyellowrosesfoundation.nl 

Onze doelgroep: Vrouwen met een oncologische aandoening of een andere levensbedreigende ziekte, die net de diagnose hebben gekregen, in behandeling zijn of net met de behandeling klaar zijn EN woonachtig zijn in de Gemeenten: Etten-Leur, Moerdijk, Halderberge, Roosendaal, Steenbergen, Zundert en Ruchphen. (Mocht u niet zeker weten of u tot onze doelgroep behoort, schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag je vragen.) 

Foto©Arianne Beks/YRF. Een van de onderdelen op de Beauty verwendag is een ontspannende onderbeen/voeten massage

U kunt niets kopiëren van deze pagina!