“Maak mijn haar mooi” door Fotograaf Anja de Regter

Alweer onze 14e bijzonder en Unieke Beauty verwendag. Wat hebben onze gasten weer genoten. Hieronder enkele reacties:

Reactie van onze gast Corry: Heb een geweldige dag gehad , even vergeten dat je ziek bent. Heb diep respect voor de hele organisatie en vrijwilligers en spsonrs. Mooi dat er mensen zijn die zich het lot van zieke mensen aantrekken. Het was in een woord geen geweldige dag en wil dan ook iederen die dit mede mogelijk heeft gemaakt uit de grond van mijn hart hartelijk bedanken.

Reactie van onze gast Saskia: Wat een geweldige dag! Ik heb genoten vanaf de eerste ontvangst. Ben fijn ontvangen, lekker kopje koffie met een cakje. Een heerlijk lunch. Wat een goede organisatie met /in alles. Erg lief allemaal. Mijn 1e keer, heb het over me heen laten komen. Heerlijk ontspannen ga ik naar huis. Met mooi gewassen en gefohnde haren, heerlijk massage, make up en mooie nagels. Sandra en je team, jullie zijn toppers allemaal! Veel liefs, bedankt voor alles Dikke knuffel

Reactie van onze gast Esther: Na een warme ontvangst begon deze zonnige dag met een fijne yoga/meditatie. Met een prettige stem werden we begeleid naar volledige ontspanning. Hierna een korte pauze en weer volop versnaperingen ging de dag verder met een door mijzelf uitgekozen hoofdmassage. Heerlijk zeker toen ook nog een lekker gezichtsmaskertje werd gedaan. Hierna werden we met een luxe taxibus vervoerd naar het lunchadres. Erg lekker gegeten. Wat een luxe ook daarna; je haren mooi, make up en daarna werden er foto’s gemaakt. Een mooie herinnering, kortom een hele fijne ontspannende dag die ik alle kankerpatienten van harte kan aanbevelen!

U kunt niets kopiëren van deze pagina!