Quilten wat is dat? Op deze dag hebben we uitleg gekregen van Marij in de prachtige Quiltshop Leur in Etten Leur. We hebben een prachtig hartje gemaakt met een inspirerende tekst. Het was een gezellige en leerzame ochtend waar alle deelneemsters het eindresultaat mee naar huis konden nemen. Ze waren allemaal prachtig met ieder zijn eigen tekst. Bijzonder was dat eén van de gasten zelfs nog nooit naald en draad in haar handen gehad.  Haar hartje was zo mooi geworden dat ze na de workshop terug is gegaan naar de winkel om stof aan te schaffen om nog een hartje te maken. Ook onze oprichtster is na de workshop teruggegaan naar de winkel om stof,, draad en decoratie knoopjes aan te schaffen om nog een hartje te maken. 

Een zeer gezellig ochtend die voor herhaling vatbaar is. 

U kunt niets kopiëren van deze pagina!