Theater verwenuitje, gesponsord door Trekpleister Etten Leur.

Er was gekozen om deze donatie te gebruiken voor een avondje Theater. De Bonbonfabriek van Jon van Eerd leek ons een perfecte combinatie. Immers bij Jon van Eerd is het altijd lachen geblazen en als dat dan ook met bonbons te maken heeft 🙂 🙂 

Harrie Vermeulen (gespeeld door Jon van Eerd) komt terecht in een chaotische fabriekshal die in zeer slechte staat is. Harrie heeft wel een mogelijkheid om mede ervoor te zorgen dat de fabriek gered kan worden. Er is namelijk een Russische delegatie die bereid is om de zaak een financiele boost te geven. Maar dan moet Harrie wel vóór 18 uur die avond  7duizend bonbons te produceren.

In de meest hilarische situaties waar de machines ernstig verouderd zijn en daardoor piepen en kraken, komen vervolgens met heel veel moeite bonbons voort. Aan uitdagingen geen gebrek want Louche Loetje gooit veel roet in de cacao en komen de meest onmogelijke situaties voorbij.

De extra aandacht die wij mochten ontvangen van de Nobelaer waarbij wij in een prachtige aparte ruimte op adem konden komen werden de dames verrast met ‘bonbons”.  Met een hapje, een drankje en bonbons werd de avond voorgezet. De aanstekelijke bulderlach van Jon van Eerd werkte nog even door want de voorzitter van Yellow Roses Foundation had met de contactpersoon van Nobelaer geregeld dat de cast nog even na de voorstelling langs kwam bij onze gasten. De avond werd afgesloten met een cadeautje voor iedere vrouw. Een zorginstelling had namelijk voor elke vrouw een uit hout gesneden roos gemaakt die voor deze gelegenheid ‘geel’ was geverfd. 

U kunt niets kopiëren van deze pagina!