Voor vrouwen uit onze doelgroep hebben wij i.s.m de Quiltshop op zaterdag 3 februari een snuffel clinic quilten georganiseerd. Tijdens deze ochtend- en middagsessie kregen de dames uitleg van Marij Fouchier over wat quilten precies is en daarna zijn ze aan de slag gegaan met het maken van een -speels-hartje. Het hartje was bij de meeste zo goed als af, maar de informatie die meegegeven is, was voldoende om huis verder te freubelen. 🙂 Het was weer een gezellig samenzijn met lotgenoten waar we je tevens werden verwend door de eigenaresse Monique Storms met koffie/thee en lekkers.  

Hier vindt je nog wat meer info op de site van de Quiltshop Etten Leur, met enig verschil dat wij een ‘hartje’ hebben gemaakt. ♥
https://www.quiltshop.nl/quiltcursussen/snuffelclinic-quilten-2018

U kunt niets kopiëren van deze pagina!