Deze feestelijke verrassings- avond werd georganiseerd voor vrouwen uit onze doelgroep. Tevens was deze avond op uitnodiging en werden onze sponsors, donateurs en vrijwilligers uitgenodigd om hun te bedanken voor hun financiele steun en hun vrijwillige inzet voor Yellow Roses Foundation. Deze avond had tevens een jubileum tintje aangezien het dan exact 12,5 jaar geleden is dat de oprichtster en voorzitter Sandra Wijkhuisen haar 1e verwendag organiseerde en ook de allereerste gast haar verraste met een bos gele rozen. Deze vrouw kon onmogelijk weten dat deze gele rozen de lievelingsbloemen waren van haar schoonmoeder die op 31-5-2004 was overleden aan alvleesklierkanker. 

Op 2 december was het een extra mooie avond, daar onze nieuwe folder werd gepresenteerd.            Foto copyright: Boukje Canaan

lees hier meer over deze avond vol met humor

https://www.internetbode.nl/regio/etten-leur/112-meldingen/27618/yellow-roses-verrassingsavond-met-een-lach-?redir

U kunt niets kopiëren van deze pagina!