Marjel Sterrenberg

Marjel Sterrenberg

Juridisch adviseur

Wie ben ik? Ik ben Marjel Sterrenberg. Realistische idealist, familiemens, people-person, Bourgondiër, no nonsens type, jurist en ondernemer, docent/trainer, bestuurder en gevoelsmens in een zakelijke wereld. Na vele jaren werkzaam geweest te zijn in de advocatuur heb ik mijn eigen onderneming Recht Wel Juristen & Mediators opgericht. Een kantoor dat zich richt op MKB-ers en particulieren met vragen op het gebied van arbeidsrecht, contracten/overeenkomsten, conflicten, algemene voorwaarden, huurrecht, mediation en aansprakelijkheidsvraagstukken. De door Recht Wel gehanteerde kernwaarden van rechtvaardigheid, betrokkenheid, keuzevrijheid en no nonsens zie ik ook terug in de Stichting van Sandra.

De Stichting Yellow Roses Foundation is een intens hartelijk en warm initiatief van Sandra Wijkhuisen om terminaal zieke vrouwen te verwennen met aandacht en liefde door middel van een beauty-verwendag.

Vanaf het moment dat ik Sandra leerde kennen heeft haar Stichting mijn hart gestolen. Ik geloof in (regionale) samenwerking en verbinding tussen mensen. Op het moment dat Sandra juridisch advies nodig had, kon ik er op mijn vakgebied voor haar zijn. Het is een eer om huisjurist van de Stichting Yellow Roses Foundation te zijn.